CONSULTANTA
INTEGRARE
EXTERNALIZARE
TRAINING
ADMINISTRARE
SUPORT
I.A.A.S.
ARHIVARE
S.A.A.S.
P.A.A.S.
COLOCARE
HOSTING

Colocare

Oferim colocare ca si serviciu de gazduire a echipamentelor tale in mai multe Centre de Date (Data Centers). Serviciul include spatiul de gazduire in rack-uri complet echipate, serviciile de alimentare redundanta, climatizare si monitorizare a parametrilor de calitate ai mediului. Garantam parametrii de calitate, disponibilitate de 99,9%, serviciu de suport IT permanent (24/7) si iti asiguram integrarea completa cu echipa de IT. De asemenea te ajutam in demersuri privind migrarea Retelelor IP cat si in achizitia de retele noi.

Hosting

Oferim gazduire web (cPanel/WHM) shared sau dedicat pentru domeniile tale. Iti garantam disponibilitate de 99.9% si un suport tehnic permanent (24/7). Suportul hardware poate sa fie virtual sau fizic, in functie de necesitatile tale de procesare si volum de date. In oricare configuratie se poate scala sau migra fara probleme catre oricare alta solutie de Cloud Computing.

S.a.a.S.

Software-Serviciu (SaaS) este un model de distributie de software in care noi ca funizor iti gazduim aplicatiile pe infrastructura proprie in cele mai sigure conditii de conectivitate la Internet. SaaS este una dintre cele trei categorii principale de Cloud Computing, alaturi de Infrastructura-Serviciu (IaaS) si Platforma-Serviciu (PaaS).

P.a.a.S.

Platforma-Serviciu (PaaS) este un model de Cloud Computing, care ofera aplicatii prin Internet. Intr-un model de PaaS, un furnizor de Cloud Computing livreaza unelte hardware si software, de obicei, cele necesare pentru dezvoltarea aplicatiilor masive, pentru companii ca si serviciu. Noi ca si furnizor PaaS, gazduim hardware-ul si software-ul tau pe infrastructura noastra. In consecinta te scutim de obligatia de a achizitiona si mentine in-house platoforme hardware si software pentru a dezvolta, testa sau mentine o noua aplicatie.

I.a.a.S.

Infrastructura-Serviciu (IaaS), este o forma de Cloud Computing care ofera resurse de calcul virtualizate prin intermediul Internet. Iti oferim solutii complet dedicate (hardware dedicat, scalabil) si platforme scalabile (cloud privat, bazat pe platforme hardware scalabile) pe care sa iti migrezi aplicatiile si datele. IaaS este una dintre cele trei categorii principale de servicii de Cloud Computing, alaturi de Software-Serviciu (SaaS) si Platforma-Serviciu (PaaS).

Arhivare

Iti oferim solutii complete de arhivare pentru servere si statii de lucru, remote, in Centrele de Date. Totodata iti punem la dispozitie solutii de arhivare si stocare de fisiere pe perioade de pana la 10 ani. Costurile pot fi usor previzionate pe termen lung in functie de metoda de arhivare. Se poate migra oricand catre metode de arhivare cu acces mai rapid la date chiar daca initial s-a pornit cu o metoda low-cost.

Suport

Administrare

Training

Externalizare

Integrare

Consultanta

NU        AI        GASIT        CE        CAUTAI        ?

Daca nu esti sigur ce solutii sa alegi pentru afacerea ta sau vrei mai multe informatii despre serviciile noastre, poti oricand sa ne contactezi.

BACK-TO-BASE