CINE        SUNTEM        ?

Suntem un brand al Goodwave, companie de servicii IT integrate care furnizeaza solutii de management si protectie a informatiior pentru firme si organizatii.
Folosim produse consacrate si echipamente de varf si colaboram cu Centre de Date locale si internationale.
Oferim solutii personalizate si flexibile pentru orice situatie de business.

CREDEM        IN        SOLUTII        PERSONALIZATE

Dupa mai bine de 10 ani de experienta am ajuns la concluzia ca nu exista oferta sau pachet care sa se potriveasca la fix unei companii sau unui business. Din acest motiv nu afisam pe site pachete sau preturi, evaluarea si personalizarea ofertei fiind esentiale pentru o colaborare onesta pe termen lung. Ne dorim clienti permanent multumiti si loiali.

VIITORUL        ESTE        CLOUD        COMPUTING

Suntem obisnuiti sa cumparam si sa posedam servere si echipamente. Viteza cu care astazi evolueaza hardware-ul dar si software-ul face ca investitia intr-o solutie personala de varf sa fie una paguboasa, costisitoare si usor degradabila moral. Din aceste motive consideram ca impactul financiar al folosirii solutiilor de tip Cloud Computing ajuta la consolidarea si profitul companiilor pe termen scurt si lung. Obisnuim clientii nostri cu medii virtuale, le demonstram calitatea si siguranta Cloud Computing. A migra spre Cloud nu inseamna un compromis de calitate, ci o alegere inteligenta de strategie astazi!

VREI        SA        TE        ALATURI        ECHIPEI        NOASTRE?

Crezi ca poti sa aduci idei noi oriunde te-ai indrepta? Ne plac oamenii inteligeti, apreciem pregatirea si talentul. Pasiunea pentru excelenta face diferenta. Alatura-te unei companii serioase, invata de la cei mai buni si porneste pe drumul catre o cariera de viitor. Poti sa ne trimiti CV-ul tau la adresa hello@hal-9000.ro.

DEPARTAMENTUL        IT        EXTINS

Departamentul IT trebuie sa existe in orice companie indiferent de marime, insa viitorul sta in descentralizarea serviciilor si in specializarea acestora. Companiile au astfel un beneficiu imediat prin scaderea costurilor de operare interna si prin eficientizarea activitatii avand in permanenta acces la specialisti instruiti si servicii garantate contractual. Prin serviciile si solutiile noastre extindem departamentele IT interne companiilor, oferindu-le siguranta si stabilitatea operatiunilor informatice.

BACK-TO-BASE